Esküvő télen?

Esküvő télen?

Télen házasodni jó…

teli-esku

Egy téli esküvő nagyon gyönyörű és különleges. Engem személy szerint, mindig elfog a varázsa. Egy időtlen trió a fekete, fehér és pezsgő színek közt. Ilyenkor a romantika és a csillogás csomagolja magát hóköntösbe.

Annak ellenére, hogy sarkvidéki az időjárás, mosolyogva gondolok a lovas szánkóra és a forralt borra illetve a forró csokira. A tél egy csodálatos évszak, még akkor is, ha előre úgy tűnik, hogy nincs túl sok lehetőség egy esküvőn a kreatív szervezésre. Sok embert elriaszt a télen kötendő házasság gondolata, hiszen hideg és nedves. De biztos hogy csak ez az egy nézőpont létezik?

A télnek is megvan a maga varázsa és előnye, pláne ha esküvőről van szó.

Ha nincs még meg a pontos időpont az esküvődre, akkor a cikk elolvasása után gondoljátok át újra és ne zárjátok ki a decembert, januárt és a februárt se.

Hiszen:

  • Téli esküvő – Kisebb a verseny

Van egy kedvenc helyszín vagy akár egy fotós? A téli esküvők sokkal ritkábbak, így nagyobb eséllyel foglalhatod le azt a helyszínt, amit megálmodtál. Nem mellesleg a szolgáltatók is szabadabbak. Így kedvedre válogathatsz.

 

  • Téli esküvő – Alacsonyabb árak

Ha kisebb költségvetésből szeretnéd megszervezni az esküvődet, akkor semmiképpen ne a főszezonra tervezd. Télen kevesebb az esküvő, de sokkal több a kedvezmény a szolgáltatóknál. Érdemes ezeket igénybe venni. Így sokkal többet spórolhatsz.

 

  • Téli esküvő – Különleges dekorációk

Nem hogy kevesebb, inkább sokkal több és különlegesebb nem megszokott esküvői dekorációt kreálhattok. Rengetek esküvői kiegészítők és különféle plusz lehetőség adatik meg egy téli esküvőn.    Gyors tippek:

 A tortán lehet akár egy pingvin házaspár is és sok ember arcára mosolyt csaltok 🙂

pinvinek
Esküvői tortadísz

 Násznépnek a megszokottakon kívül még pluszban lehet felszolgálni forró csokit és forralt bort. De a fotózáson is érdemes meginni egy finom forró csokit.  🙂

esk-forro-csokolade

 

  • Többféle hangulat közül választhatsz.

Például a gyertyafényes karácsonyi hangulatú esküvő vagy a szilveszteri vidám bulizós esküvő tetszene jobban? De akár választhatod a februári bolondos, álarcos farsangoló esküvőt is.

karacsonyi-eskuvoszilvesztei-eskuvo

Lehet, hogy romantikus egy nyári esküvő. De játszunk el egy kicsit a gondolattal, hogy milyen lehet egy téli csillogó jégvirágok, ragyogó fények, forró csokoládé. Egyszerűen varázslatos a téli  évszak adta lehetőségek.

Természet ihlette dekorációkkal, bogyókkal, termésekkel, klasszikus örökzöld koszorúkkal extra ünnepi hangulatot varázsolhatunk.

Bízom benne, hogy kedvet csináltam a téli esküvőkhöz. Remélem, hogy nem rázz ki most már a hideg, ha rá gondoltok.  🙂

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

+ 37 = 38