Milyen melltartó szükséges a menyasszonyi ruha alá?

Kell-e esküvői melltartó a menyasszonyi ruha alá?

Sok menyasszonynak segítettem már esküvői ruhát választani, és mindig elhangzik a kérdés, hogy „milyen melltartó lenne számomra előnyös, a menyasszonyi ruhám alá? „ A válaszom meglepetést szokott okozni.

Nincs szükség melltartóra. Hiszen a minőségi ruha alakformáló technológiával készül, első osztályú alapanyagokból. Ezáltal tökéletesen tart és formáz. A melltartóban lévő push up-okat helyettesíthetjük, mobil push up-okkal, vagy a menyasszonyi ruha átalakítás során is be lehet építeni. Így biztosítva a tökéletes domborulatokat.

De vannak menyasszonyok, akik ragaszkodnak a melltartóhoz, különböző okok miatt. Nos, ezzel sincs semmi baj. Ilyenkor mindenképpen pánt nélküli vagy levehető pántú melltartót javaslok, aminek a mellrésze le van kerekítve.

menyaszonyi-melltarto

 

Szeretnék mutatni egy pár melltartó különlegességet, azoknak a menyasszonyoknak akik szükségesnek tartják, hogy legyen rajtuk melltartó, a választott menyasszonyi ruha alatt.

 

Menyasszonyi ruha egy lezúduló nyakkivágással

menyasszonyi-melltarto1

Egy mélyen kivágott melltartó segít elkerülni, hogy a nagy napon ne kapjon bepillantást a násznép a „kényes helyekre”, emellett gyönyörű dekoltázst biztosít. Fontos, hogy tökéletesen kövesse az esküvői ruha vonalát.

Váll nélküli menyasszonyi ruha (kis mell)

menyasszonyi-melltarto-2

Amellett, hogy kényelmes, szépen formáz is. Push up-al van kombinálva, így tökéletes formát és méretet biztosít.

 

Váll nélküli ruha (nagy mell)

melltarto1

Nagy mellű nőknek különösen fontos, hogy formatervezett melltartót viseljenek. Hiszen egész éjjel, teljes mértékben alá kell támasztania a melleket. Anélkül, hogy kényelmetlen érzés lenne.

 

menyasszonyi-fehernemu
menyasszonyi fehérnemű

Annyit még megjegyeznék, hogy érdemes egy igazán szexi menyasszonyi fehérneműt is beszerezni erre az alkalomra. Na és, hogy ezzel mi a cél? 🙂  Ezt a fantáziádra bízom.

 

 

 

 

 

 

Ha bármilyen kérdésed van az adott menyasszonyi vagy alkalmi ruhával kapcsolatban, hogy milyen esküvői fehérneműt érdemes viselni alatta a tökéletes végeredmény érdekében, bátran tedd fel kérdésed facebookon vagy a weboldalon keresztül. Mindig szívesen segítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

+ 47 = 50