Menyasszonyi ruha uszálycsatolás

Legyen uszály …. vagy nem is kell? Uszálycsatolás … vagy nem is fog zavarni? Dalaarna …. azt nem is lehet felcsatolni? DEHOGYNEM!

Az egyik leggyakoribb kérdés, hogy ,, mit kezdjek az menyasszonyi ruhám uszályával a bevonulás után. Legyen uszálycsatolás?”. 

Uszálycsatolás

A ceremónián még gyönyörű, de utána a menyasszonyi ruha uszálya inkább teher, mint komfortos viselet. Mindenképpen kezdeni kell vele valamit, mert kényelmetlen folyamatosan arra figyelni, hogy a menyasszonyi ruha uszályára senki ne lépjen rá, ne menjen tönkre. Emellett megnehezíti a mozgást, balesetveszélyes és senki sem szeretné, ha egy elesés miatt lenne emlékezetes az esküvője.  Ezért az a javaslatom, hogy akinek uszályos a ruhája, vigye szakemberhez és készíttessen a menyasszonyi ruhájára uszálycsatolást.

A szalonban bérelt esküvői ruháknál talán egyértelmű, hogy elkészítik az uszálycsatolást és meg is mutatják ennek fel és lecsatolását. Ha ezt elvállalják és jól sikerült, nincs vele gondod. De a vásárolt vagy a rendelt menyasszonyi ruháknak nincs uszálycsatolása. Ha másik menyasszonytól veszed meg a menyasszonyi ruhádat, akkor valószínűleg az ő méretére lett készítve uszálycsatolás, és ha nem egyezik a magasságotok, akkor az uszálycsatolás nem lesz megfelelő számodra.

Többször is hallottam olyat, hogy bizonyos fazonú uszályos menyasszonyi ruháknál, lehetetlen az uszálycsatolás..

 Erre rá kell cáfolnom, hiszen ha keressük és nyitottak vagyunk, mindig van megoldás. A titkaimat nem árulom el, hiszen a konkurencia is olvassa ezt a cikket, de hidd el, aki azt mondja, hogy nem lehet uszálycsatolást készíteni, az még nem látta a munkáimat.  Félreértés ne essék, egy profi varrónő se tudja eltüntetni az uszályt, egyetlen csatolással. Nem én találtam fel a spanyolviaszt, de a rutin és az egyre több lehetőség, a különböző módszerekkel karöltve lehetővé teszi, hogy, olyan végeredmény születhessen, amivel a menyasszonyok 100%-ban elégedettek lesznek.

Mutatok nektek többfajta menyasszonyi ruha uszálycsatolást, amit én készítettem. Remélem, elnyeri a tetszéseteket!

Ha segítségre van szükségetek, vagy bizonytalanok vagytok uszálycsatolás kérdésben, akkor keressetek bizalommal. Telefonos egyeztetés után, akár már egy fénykép alapján is megmondom, mik a lehetőségek, az uszálycsatolás kapcsán. A személyes találkozó alkalmával meg is mutatom, hogyan állna rajtad  a ruhád miután kész az uszálycsatolás.

Elérhetőség: Nádi Szilvia

vintage-eskuvu.hu

facebook.com/vintageskuvo

tel.:+36205274133

2 hozzászólás “Menyasszonyi ruha uszálycsatolás” bejegyzéshez

  1. Ha a megvett vízhullámos ruhám jelenleg nem uszályos, lehetséges készíteni hozzá utólag?

    1. Kedves Fanni!
      Igen, megoldható az alakítás. Ha gondolod egyeztessünk időpontot és személyesen megbeszéljük a részleteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

7 + 1 =