Az átalakításról

menyasszonyi ruha átalakításMenyasszonyi ruha átalakítás

Minden menyasszonyban jogosan fogalmazódik meg az a kérdés, hogy kihez forduljon ha gondja akad a menyasszonyi ruha átalakítás kapcsán.

Menyasszonyi ruha átalakítás – Profin, gyorsan, igényed szerint! ( – de ezt bárki állíthatja magáról, nézd meg a facebook oldalam, hívj fel, tegyél próbára) Budapesten, esküvői ruhaszalon profi szakembere, igazítja rád álmaid ruháját, a tökéletes eredményért!  Hívj bizalommal: +36 20 5274 133                                           

A sarki szabóságban is varrással foglalkoznak. Naponta szegnek fel nadrágokat vagy cserélnek cipzárt a kabátokban. Az ügyesebb varrónők megvarrnak egy alkalmi ruhát is, de a menyasszonyi ruha átalakítás nem a szakterületük, így kevésbé tudják, hogy melyik menyasszonyi ruhát hol lehet szűkíteni vagy kiengedni. Illetve nem lehet minden menyasszonyi ruha hosszát beemelni, felszegni vagy levágni a hosszításról, hossz toldásról már nem is beszélve.

Nem szeretnék megnevezni senkit,( de ajánlom magamat 🙂 hívj bátran) hogy kihez érdemes és kihez nem javasolt fordulni, ha esküvői ruha átalakítás ról van szó. Hiszen ennek az oldalnak nem ez a célja, de annál inkább szeretnék segítséget nyújtani minden menyasszony számára, aki megvásárolta a menyasszonyi ruháját és kisebb, nagyobb igazítás, átalakítás szükséges a tökéletes végeredményhez.

Menyasszonyi ruha átalakítás – régiből újat..

Ne feledkezzünk meg azokról a menyasszonyokról sem, akik voltak olyan szerencsések, hogy megkapták az édesanyjuk vagy közeli hozzátartozó hajdani menyasszonyi ruháját és szeretnék, ha egy hozzáértő szakember személyre szabottan végezné el a menyasszonyi ruha átalakítás át.

menyasszonyi ruha átalakítása
régiből újat…

Egy szakember, akinek megvan a tapasztalata menyasszonyi ruha átalakítás kapcsán, látja, tudja, egyértelmű számára, hogy milyen anyag mivel kombinálható. Ha toppos a ruha, de pántot szeretnél rá, akkor az is megoldható. Hiszen minden ruhára lehet pántot rakni, de nem minden pánt lesz előnyös. Egy szakember tudja, hogy számodra mi lesz a legjobb választás, és segít megmutatni a különbséget, hogy jól tudj dönteni.

Menyasszonyi ruha átalakítás : Zárt vagy toppos?

menyasszonyi ruha átalakítás

Mostanság újra egyre nagyobb divat a zárt menyasszonyi ruha. Ez többféleképpen is kivitelezhető. Lehetséges egy fix zárt mídert csinálni egy toppos menyasszonyi ruhához, de megoldható egy alávehető boleróval is, ami tökéletesen passzol a menyasszonyi ruhához.

Menyasszonyi ruha átalakítás igazítás, kedvező áron, már 5000.-ft.-tól! Ilyen kezdő áron szokták vállalni a szakemberek a ruha átalakítását. Ez persze csak tényleg minimális munkákra igaz. Én óvva intenélek benneteket olyan varrónőktől, akik fix árakat tudnak mondani látatlanban, mindenre. A fix árat vagy nem tudják tartani vagy nem végeznek tökéletes munkát. Hiszen minden menyasszonyi ruha más és nem mellesleg minden menyasszony más személyiséggel rendelkezik, ezért, hacsak nem tucat menyasszonyi ruhát szeretnél, akkor az egyediségre törekedj, ami nem feltétlenül drágább!

Ha nem bízod a véletlenre, akkor hívj bátran.

  • Menyasszonyi ruha átalakítás
  • Menyasszonyi ruha igazítás
  • Esküvői ruha átalakítás
  • Esküvői ruha igazítás
  • Kiegészítők: fátyol, pelerin, boleró, öv, kesztyű, táska stb.

Menyasszonyi ruha átalakítás – Kiegészítő készítés

Fátyol – menyasszonyi ruha átalakítás

A  fátyol szinte minden esetben kihagyhatatlan, ezért is kell figyelmet szentelni a kiválasztása során. Elsősorban a menyasszonyi ruhát kell megtalálni és csak utána a ruhához illő kiegészítőket.

Létezik, rövid szimpla vagy dupla fátyol. Ezek lehetnek, natúr, gyöngyös, strasszos, flitteres, csipkés, vízhullámos. Ez derékig ér nagyjából.

Hosszban lehet középhosszú,ami általában lábszár középig ér. A leghosszabb fátylak akár 5 méter hosszúak is lehetnek, amit húz maga után a földön vagy a koszorús lányok is vihetik.

Pelerin – menyasszonyi ruha átalakítás

A pelerin ismertebb nevén palást, a hűvösebb, hideg időszakokban használatos kiegészítő. A hossza itt is változó derékig vagy lábszárközépig érhet, ami már teljesen betakarja a menyasszonyt és a ruháját. Létezik kapucnis verzióban is. Anyaga lehet szatén illetve szőrme.

Boleró – menyasszonyi ruha átalakítás

A boleró tulajdonképpen egy kiskabát. Készülhet szaténból, tüllből. Manapság egyre elterjedtebb a hátul zárt patentos vagy gombos, ami natúr tüllből vagy csipkéből készül. Ujjhosszuk lehet rövid, háromnegyedes vagy hosszú.

Őv – menyasszonyi ruha átalakítás

Minden menyasszonyi ruhánál alkalmazható, egyes testrészek kihangsúlyozására, esetleg kedvezőbb alkat elérése miatt. Fél cm-től a több cm szélességig terjed, alkattól, ízléstől függően. Lehet egyszerű natúr, színes, gyöngyös, strasszos.

Kesztyű – menyasszonyi ruha átalakítás

Az ötujjas kesztyű ma már kevésbe keresett, inkább a középső ujjra húzható nyitott kesztyűket keresik a menyasszonyok. Hosszban lehet csuklóig, alkarközépig vagy könyékig érő is. Anyaga elasztikus csipke, tüll. Díszítése lehet natúr, gyöngyös, strasszos.

Dísztáska – menyasszonyi ruha átalakítás

Dísztáska vagy szütyő nem túl elterjedt, sok esetben csak a fotózáson veszik hasznát. Funkciója kb két zsebkendő tárolása. Anyaga, díszítése a ruha stílusához igazodik.

Gyűrűpárna – menyasszonyi ruha átalakítás

Elengedhetetlen kelléke a szertartásnak, anyaga szatén, díszítése ízlés szerint lehetséges. Házi kedvencre rögzített változata is kezd elterjedni.

Nem csak a menyasszonyi ruha átalakítás, hanem  kiegészítő  készítés kapcsán is fordulj bizalommal hozzám.

Menyasszonyi ruha átalakítás

     Nádi Szilvia

   Telefonszám : +36/20 527-4133

És, hogy miért engem válasz? Olvasd el mások véleményét, hiszen az ő elégedettségük és örömük, sokkal többet ér, mintha magamat fényezném!

…Szilvi pedig egy zseni. 🙂 annyira jól rám alakította a ruhát, hogy alig hittem el. Ezer köszönet. ♥♥♥ Hajnalka

…Anno nagyon nagy bajban voltam. És tényleg te ott és akkor eléggé megmentetted a helyzetet. Szóval beírtalak a nagy „örökké hálás leszek” könyvbe…. Lilla,27