Menyasszonyi ruha átalakítás? Segítek dönteni!

 

A Menyasszonyi ruha átalakítás egy bizalmi feladat. Meg kell bízni egy ismeretlen, idegen emberben és el kell hinni, hogy amit mond az tényleg úgy van, és hogy az övé a legjobb megoldás.

Ezután már csak bízni kell, hogy időre elkészül és természetesen tökéletes lesz az átalakítás.

Én több mint két éve ismerem Szilviát, és elfogult vagyok vele, hiszen a párom. Közösen dolgoztunk a honlapon és szinte minden ruhát és a velük kapcsolatos sztorikat is ismerem.Nádi Szilvia

Tulajdonképpen, kis túlzással, többet tudok a menyasszonyi ruha átalakítás rejtelmeiről, mint egy átlagos varrónő. Nem ismeretlen előttem, a pelerin, a bolero, a fátyol, az A vonalú ruha, a szív dekoltázs és még sorolhatnám. 

Mivel én is a szolgáltató iparban, ügyfelekkel dolgozom, sok a közös pont. Sok időt fordítunk arra, hogy átbeszéljünk a napunkat és tanuljunk, fejlődjünk.

Most magasztalom majd egy kicsit, aminek nem fog örülni! 🙂

Miért éppen Szilvia?

Szilvia nem egy varrónő! Nála a varrógép csak egy eszköz, hogy maradandót alkosson. Neki ez a hobbija, a szenvedelye, az élete. Általános felfogás, esküvős berkekben, hogy jó lesz az a ruha, ahogy sikerült, hiszen úgyis csak egy napra kell. Na nem Szilviánál! Ha kell darabokra szedi a ruhát, vagy visszabontja amit valaki már elrontott. Sőt a te fejeddel is gondolkodik, az amit megbeszéltetek, az egy dolog, de látja, hogy még mire vágysz és ha lehet, meglepetésként megkapod, amit csak szerettél volna kérni, de nem is hitted, hogy lehetséges.

Nem véletlen, hogy sokan ajánlják. Ők az elégedett ügyfelek. Biztosan vannak még hozzá hasonló elhivatott emberek akik menyasszonyi ruha átalakítással foglalkoznak, de őket nem ismerem.

Mégis, mi Szilvia titka?

Megnyerő külsejű, szimpatikus, kulturált. Határozott de nyitott. Szinte baráti viszony alakul ki már az első próba alkalmával, mert szereti amit csinál. Amit mond, ahogy a ruhàhoz nyúl, mind arról árulkodik, hogy  profi a szakmájában.

Egy tipp: Ha egy “sárkány” az anyósjelölt, de segítene neked -a saját izlését rád erőltetni – vidd el magaddal nyugodtan, Szilvia olvas a sorok között, átlátja a helyzetet és olyan ügyesen oldja meg a problémát, -legyen az bármilyen szakmai vagy esztétikai kérdés- hogy a mama észre sem veszi és így számodra megnyugtató módon zárul a találkozó és mindenki mosolyogva távozik, gyakran egy öleléses búcsúzás után.

I have a dream… Van egy álmom…

A legtöbb kislány csodálatos esküvőről álmodik. Aztán felnőnek, de az álom megmarad!

Szilvia abban tud segíteni, hogy a ruhád olyan legyen, mint amiről álmodtál és ez nem csak a méretreigazitásra vonatkozik. Hihetetlen, de nem csak hosszúból rövidet (hiszen ez nem kihívás) de rövidből hosszút, hercegnősből sellőt és ujjasból topposat is tud.

Bátran ajánlom őt, és nem csak akkor, amikor más már kudarcot vallott!

Sok sikert az esküvőhöz és sok boldogságot kívánok!

Az alakításkor nem lesz szükség szerencsére, elég ha Nádi Szilviát választod!

Üdvözlettel: Ott Péter 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

− 2 = 2