Menyasszonyi ruha átalakítás- Mit vegyél figyelembe a menyasszonyi ruhád átalakítása előtt és közben.

 

Menyasszonyi ruha átalakítás
Menyasszonyi ruha átalakítás

Menyasszonyi ruha átalakítás előtt, sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mire kell figyelni mielőtt, elviszik a menyasszonyi ruhát egy varrónőhöz, aki tökéletessé varázsolja a nagy napra. Pedig van egy pár dolog, a menyasszonyi ruha átalakítás kapcsán, amit nem árt ha tudunk, hiszen így kevésbé érhet kellemetlen meglepetés.

 

Menyasszonyi ruha átalakítás

Összeszedtem pár dolgot, ami hasznos lehet számotokra.

  • A neten most már szinte minden elérhető, így könnyen utána tudsz nézni, hogy mennyire ért a dolgához. Neked nem szimplán egy varrónőre van szükséged, hanem profira, akinek múltja van e szakmában, akinek a kisujjában van a menyasszonyi ruha átalakítás minden csínyja- bínja.

 

  • Fontos, hogy szimpatikus legyen. Tudom, hogy ez így elsőre mellékesnek gondolod, de hidd el, hogy nagyon is számít. Hiszen ha unszimpatikus, akkor a kommunikáció se fog működni köztetek, és ha a kommunikáció nem működik, akkor kevés eséllyel értitek meg egymást. Így a végeredmény se lesz tökéletes.

 

  • Bízz benne, de érdemes előre mindenre rákérdezned, hogy mit hogyan fog készíteni a menyasszonyi ruha átalakítás során. Itt nem az apróbb részletekre gondolok, hanem például, hogy a ruha hosszát hogyan rövidíti vagy, hogy oldja meg, ha a mellnél eláll.

 

  • Mindenképpen előre kell tisztázni a költségeket. Nagyon kellemetlen, ha a végén derül ki, hogy kevesebbet szántál a menyasszonyi ruha átalakítás Ha túl drága, akkor nyugodtan mond el, hogy mennyit szántál rá és kérdezd meg, hogy mit javasol neked. (Tipp: A költségeket csökkentheti, ha te szerzed be az anyagot, amit fel kell használni a menyasszonyi ruha varrás során)

Még néhány átalakítási tanács

  • Ne fizess előre! Ha tuti jó szakembert találtál, akkor nincs oka előleget kérni. Hiszen biztos a dolgában és tudja, hogy meg leszel elégedve, így a végén mosolyogva fogod kifizetni a munkáját.

 

  • Elvitelkor érdemes vinned magaddal azt a személyt, aki az esküvődön fog neked segítséget nyújtani az öltözködésben. Mindenképpen jó, ha egy ismerősöd is szemügyre veszi a tökéletesen elkészített menyasszonyi ruhát. Így te is nyugodtabb leszel a kifogástalanul rád igazított álmaid ruhájával kapcsolatban.

 

Ezt a cikket kizárólag azért írtam meg, mert pár hete felhívott egy kétségbe esett anyuka, hogy tudnék e segíteni neki megmenteni a lánya esküvőjét. Mivel egy szalonban vásárolt menyasszonyi ruha egyáltalán nem olyan, amiben megegyeztek az eladóval. Az esküvőig viszont 1 hét volt, nem volt idő sopánkodásra. Azonnal cselekedni kellett!  Erről a történetről bővebben is olvashatsz később itt a weboldalon. Közzététele folyamatban.

Menyasszonyi ruha átalakítása bővebben itt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

+ 38 = 42