Kismama menyasszonyi ruhák alakítása, méretre igazítása.

 Kismama menyasszonyi ruhák alakítása, méretre igazítása.

Először is hagy gratuláljak a babához!

 

Kismama menyasszonyi ruha átalakítása méretre igazítása.

Ezt a cikket azoknak a menyasszonyoknak írtam, akik kismamaként fognak házasodni. Egy kis segítség a kismama menyasszonyi ruha átalakítás és választásához.

Ha te, azon menyasszonyok közé tartozol, akik várandósan kezdték szervezni az esküvőjüket, akkor könnyebb helyzetben lehetsz, mintha a szervezés közepén derülne ki, hogy áldott állapotba kerültél. Hiszen mindent úgy tudsz szervezni az esküvődre, hogy ne legyen kényelmetlen vagy megterhelő számodra és a babád számára. Ilyenkor sokkal több dologra kell figyelned. Többek közt ne feledkezzünk meg egy fontos dologról, mégpedig a menyasszonyi ruháról sem. Természetesen egyre szebb kismama menyasszonyi ruhák vannak, amikben kisebb alakításokkal tökéletesen és komfortosan fogod érezni magad a nagy napon.

Mint ahogy említettem előfordulhat az is, hogy az esküvő szervezés közepén tudod meg, hogy anyai örömök elé nézel és a menyasszonyi ruha választásánál még nem az volt a fő szempont, hogy a gömbölyödő pocaknak kényelmes legyen. Ilyenkor több lehetőség is lehet. Kérdés, hogy nektek melyik a legmegfelelőbb.

Például elhalasztjátok az esküvőt a baba születése utánra, vagy lecseréled a menyasszonyi ruhád egy kismama menyasszonyi ruhára, de ha nem szeretnéd az álom ruhádat lecserélni, akkor érdemes keresni egy jó varrónőt, aki ért a menyasszonyi ruha átalakításhoz és mindent figyelembe véve szakszerűen át tudja alakítani a menyasszonyi ruhád, kismama menyasszonyi ruhává.

Kismama menyasszonyi ruha átalakítás

Elsőnek kérd ki a tanácsát, és ha szimpatikus volt, elmagyarázta, hogy mit miért és hogyan, akkor megtaláltad azt az embert, akire rábízhatod az álom ruhád.

Fontos, hogy több próba is legyen, hiszen folyamatosan változik az alkatod. Az utolsó próbának az esküvő előtt egy két nappal kell lennie.

Ha nagy a poci, akkor a cipzáras menyasszonyi ruhákat mindenféleképpen fűzősre kell alakítani. Én személy szerint dupla fűzőt javaslok, és ez azt jelenti, hogy van egy hosszabb és egy rövidebb fűző is. A rövidebbet lehet szorosabban is fűzni, de csak mellnél, hogy biztonságosan fent maradjon a menyasszonyi ruha, a hosszabb fűző pedig összetartja, és nem szorít.

Mellnél is körültekintően kell alakítani a menyasszonyi ruhát, mert szinte minden esetben eláll. Ilyenkor csak az elejéből szabad szűkíteni.

 

Biztos hallottad már, hogy a menyasszonyi ruha nem a kényelemről szól, de ha kismama vagy, akkor a kényelem az egyik legfontosabb szempont a másik az, hogy vonzó nőnek érezd magad. Higgy nekem, nem egy kismama menyasszony ruháját alakítottam át. Egy személyes konzultáció alatt ezt be is bizonyítom neked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

30 − 22 =