Kinek kell egyáltalán esküvőszervező?!

 

Esküvőszervező

 

 

Biztos felmerül benned az a kérdés, hogy szükséged van e esküvőszervező szolgáltatásaira vagy ez egy teljesen fölösleges pénzkidobás és ezt ki is hagyhatjátok?   A válasz, igen, vagy legalábbis talán. Olvass, érdeklődj, kérj ajánlatokat és dönts!

Esküvőszervező, nekem?

Nincs szükség esküvőszervezőre, ha tudsz elég időt szakítani különböző szolgáltatók keresésre és minden egyes részlet megtervezésére, beszerezésre, szervezésére.

Tévhit, ha azt gondolod, hogy csak a pénzben dúskáló sznoboknak van erre szükségük.

Az esküvőszervező segít, és még spórolhatsz is!

 

Ha elvesztél a rengeteg ajánlat útvesztőjében, akkor is érdemes szakemberhez fordulni. Az interneten megtalálható minden esküvőszervező, de aki nem jártas az esküvőszervezésben az kevésbé tud megfelelően dönteni vagy választani közülük.

Ha elakadsz az esküvőszervezés közben és akkor sincs kihez fordulnod. Vagy ha külföldön élsz vagy dolgozol, akkor is nagyon nehéz a dolgod. Hiszen online módon se egyszerű megszervezni egy esküvőt. Illetve nem árt, ha személyesen tudsz találkozni a szolgáltatókkal és a kivitelezőkkel. Az esküvőszervezőnek sokrétű az ismeretségük, így jobban tudnak segíteni akár a helyszínek és a szolgáltatók kiválasztásában.

Valószínűleg van olyan rokon vagy barát, aki szívesen segítene neked az esküvőszervezésben, de hidd el, hogy egy idő után ez számára nyűg lesz, vagy a saját elképzelését akarja majd megvalósítani.

 

Esküvőszervezőnek legfontosabb szerepünk az esküvő előtti hónapokban van. Ami hosszú-hosszú hónapokat vesz igénybe. Mint például az esküvői ruha kiválasztása. De a legkitűnőbb helyszíneket is több hónappal hamarabb le kell foglalni.

Nem feltétlenül kell igénybe venni az esküvőszervező teljes körű szolgáltatásait. De természetesen szükség estén az esküvőn is rész veszünk és segítjük a párt abban, hogy magukkal és a vendégekkel foglalkozhassanak.  Mi pedig a háttérből irányítjuk, azaz koordináljuk a dolgokat, hogy minden a megfelelő ritmusban menjen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

− 1 = 3