Vintage menyasszonyi ruha átalakítás

Az igazi vintage esküvő!

Hihetetlen, de mégis igaz!

Vintage esküvő. Számomra már az is megható, ha egy menyasszony az édesanyja menyasszonyi ruháját viseli az esküvőjén, de…

Vintage menyasszonyi ruha átalakítás
átalakítás előtt

Ha hiszitek, ha nem, ez a kedves Vintage menyasszony olyan menyasszonyi ruhát választott magának, ami 70 éves.  Az ami igazán szép az egészben, hogy az anyukája sőt mi több a nagymamája is ezt a menyasszonyi ruhát viselte a házasságkötésük napján. Számomra még az is érdekes volt, hogy csak minimális  menyasszonyi ruha alakításra volt szükség ahhoz, hogy tökéletesen álljon a menyasszonyon a ruha.  A nagymama csak az esküvőn szembesült azzal, hogy az egykoron viselt menyasszonyi ruhájában házasodik meg az unokája.

Vintage menyasszonyi ruha átalakítás
átalakítás után

Biztos vagyok abban, hogy ezen az esküvőn több könnycsepp gördült le a rokonok és a vendégek arcán, mint egy hagyományos esküvőn. Ezért is érdemes utána kérdezni, hogy meg van-e az anyuka vagy a nagymama hajdani menyasszonyi ruhája, hiszen ha egy jó szakemberre bízod, akkor akár újjá tudja varázsolni és  ha szeretnéd, akkor személyiségeddel megegyező fazonra tudja alakítani.

 

 

Vintage stílus az öltözködésben.

Az 1920 és 1975 közöttivintage menyasszonyi ruha átalakítás

öltözködési stílusok mindegyikét vintagenek nevezzük. Nem össze keverendő a retro stílussal, mely körülbelül 1975-1990-es évek öltözékeit jelenti.
A vintage ennél régebbi, sokkal nemesebb, ritkább, éppen ezért értékesebb ruhadarabok gyűjtőneve.

 

Vintage stílusra jellemző színek: púder, fekete, fehér és cukorka színek

A stílus népszerű anyagai: selyem, csipke, szatén, tüll, damaszt, bársony

Átalakítással kapcsolatban keress bátran, elérhetőségeimen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 2 =