Egy menyasszony és az én történetem.

Ez a kis bejegyzés valójában arról szól, hogy miért lettem szerelmes e szakmába. Sokan nem értik, miért is mondom, hogy ezt csak úgy lehet jól csinálni, ha szereted. Másként csupán egy leszel a sok közül, aki nem tesz semmit azért, hogy másnak jobb legyen. Ez valójában több mint egy menyasszonyi ruha választás. Mindig minden menyasszonyt másként kell fogadni, másként kell segíteni, más és más történeteket hallok, más és más tanácsokat adok. Nekem egy a célom, hogy minden menyasszonynak segítsek valóra váltani az álmát, vágyát. Hiszen, ha az én közreműködésemmel sikerül megtalálnod álmaid ruháját, akkor a boldogságod és az örömöd átsugárzik rám.

Kedvenc menyasszonyi történetem:

A következő történetet egy volt menyasszonyom írta és küldte el nekem, amit valahányszor elolvasok, mindig kellemes érzés tölt el. Ha van pár perced, akkor érdemes elolvasnod.

 Szilvi és az amerikai filmek!

Azt hittem az esküvő szervezése olyan lesz, mint az amerikai filmekben: pezsgővel kínálnak majd a különböző bemutatótermekben és a szolgáltatók egymással versengve a lelküket is kiteszik, hogy őket válasszam. Hát nagyon nem ilyen a valóság.

Sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy majd széles művigyorral, ál kedveskedve. Rendszeresen kioktatnak, hogy az már nem “trendi”, amit a párommal elképzeltünk, illetve hogy szakmai fölényüket fitogtatva nem hajlandóak megérteni a kérésünket, ha nem szakszavakat használok, hanem csak megpróbálom körbe írni az adott fogalmat. Az, hogy megoldások helyett csak a problémákat sorolják, csak hab volt a tortán.

Ne jó esküvői ruha szalont, hanem jó eladónőt..

A legrosszabbak az esküvői ruhaszalon eladói voltak. Már-már azt éreztem ők tesznek nekem szívességet. Épp kezdtem barátkozni a gondolattal, hogy inkább rendelek valamit az internetről, aztán lesz, ami lesz, amikor megjelent Szilvi.
Először is végighallgatott. És FIGYELT!!! Átlátta a szalon készletét és célirányosan vezetett oda ruhákhoz.

Nem várta el tőlem, hogy minden apró részletet én határozzak meg elvégre se azelőtt nem volt, és remélem eztán se lesz még tapasztalatszerzési lehetőségem esküvői ruhák terén.

Ügyesen kipuhatolta a tudatalattimból, hogy mi illik hozzám, a személyiségemhez.
Nem csak némán adta fel és le a ruhákat, végig beszélgettünk annak érdekében, hogy megismerjen. De egyáltalán nem volt nyomulós vagy tapintatlan!

Amikor annyit mondtam egy ruhára, hogy valami nem jó, segített kitalálni, hogy mi nem stimmel, és ez alapján hozta a következőt.

Türelmes volt, vagány és vicces, OKOS és találékony. De ami a legfontosabb: törődött velem, meg a hülyeségeimmel.

Ezek után kb. bármekkora összeget ki tudott volna csikarni belőlem. De nem tette. Sőt több mint korrekt volt a hozzáállása ezen a téren is.

Persze nem mellékesen a TÖKÉLETES ruha is meglett!!!

Azóta mindenkinek azt ajánlom, hogy ne “jó” szalont keressen, hanem “jó” eladónőt. Mert hiába van egy szalonban 1000 ruha, amiből 10 tökéletes is lenne, ha a maradék 900-at adják rád.

Szilvi nem olyan ruhát keresett, ami jól áll. Hanem olyat, ami jól áll és igazán illik hozzám.

Szóval egy kis szelet “amerikai álmot” csempészett a nagy idegtépő szervezkedésbe.

Lilla, 27

 

 

Valójában én vagyok a szerencsés, hogy megismerhetlek benneteket!

Nádi Szilvia

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hogyan-talald-meg-a-tokeletes-menyasszonyi-ruhat/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + 7 =